hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahçeli'den parti teşkilatına mesaj

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde başarıya ulaşmak için saflarını bozmadan çalışacaklarını vurguladı. "Zilletin izini tamamen silip atmak için yerimizde bir saniye durmayacağız" ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin il kongreleri nedeniyle bir mesaj paylaştı. 31 Mart yerel seçimlerini işaret etti.

    Bahçeli, "Seçimlerde yüksek bir başarıya ulaşmak ve zilletin izini tamamen silip atmak için yerimizde bir saniye durmayacağız. Yılmadan, yorulmadan, saflarımızı bozmadan diri şekilde dava ve siyaset mücadelesine devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

    "Türkiye’mize zillet müstahak değildir" diyen Devlet Bahçeli, "Hezimet vaat eden, çıkar ve koltuk hesabı yapan, kulislerin fısıltısıyla ayakta duran, fitnenin ikmaliyle varlığını koruyan, günü kurtarmaktan başka hesabı olmayan köksüz ve fikirsiz siyaset Türkiye’mize asla layık değildir" ifadelerini kullandı.

    Bahçeli, bugün yapılacak her fedakarlığın yeni yüzyılın süper güç Türkiye’sinin çatısını öreceğini belirterek "Türkiye’nin ayağından çekiştirmeyi, iç çekişmelere gömülmesini, sanal korkuluklara ve sahte korkulara boyun eğmesini projelendiren ilkellerin, bu projeye sponsorluk ve piyonluk yapan iş birlikçilerin sonu gelmiş, nihayet devri kapanmıştır" değerlendirmesinde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Arkadaşlık, dostluk ve ülküdaşlık hukukumuz hiçbir ayrım ve dargınlığa geçit vermeyecektir." diyen Bahçeli, mesajının sonunda partililere, "Unutmayınız ki, bizim kongrelerimizde kaybeden, başı öne eğilen, mahcup ve mağlup olan hiç kimse yoktur ve olmayacaktır. Biz büyük bir aileyiz. Birbirimizin hem yareni hem de yurduyuz" ifadeleriyle seslendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow