Bahçeli: HDP olayın faillerini MHP'liler dışında aramalıdır
Mersin ve Adana'daki HDP'ye yönelik bombalı saldırılar için konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "HDP, olayın faillerini MHP'liler dışında aramalıdır" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, NTV'de canlı yayınında soruları yanıtladı.
HDP'nin Adana ve Mersin il binalarına yapılan saldırıya ilişkin, "MHP prensip açısından seçimlerin barış içinde geçmesini istemektedir. Ancak seçimleri gölgelemek isteyenler, bazı provokasyon olayları ile Türkiye'yi karıştırmak istiyorlar. HDP'liler muhatabımız değildir. HDP, olayın faillerini MHP'liler dışında aramalıdır. MHP, oy tahmininde bulunmaktadır. Anket yaptırmamaktayız ancak bir ilkemiz vardır" diye konuştu.
Süleyman Soylu Mersin ve Adana'daki saldırılar için konuştu
Bahçeli, "Gizli sinsi bir koalisyon Türkiye'de zaten vardı. Birincisi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi Serok Ahmet, İmralı canisi ve HDP koalisyonu var" dedi.
Mersin ve Adana HDP binasında patlama
O liderler de bir zamanlar gençtiler!
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yaşanan felaketi gözyaşları içinde anlattı: 30 yıllık emeğim mahvoldu
Otomobil sahipleri dikkat! Avukat hatayı buldu, o cezalar iptal ediliyor
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheli tutuklandı
Aramalar sürüyor: Cumali nerede? Ekipler seferber oldu...
Şehit olmadan 1 gün önce kardeşine yazmış: Son isteği yerine getirildi