hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Babalar Günü siyasetin gündeminde

    Babalar Günü sadece vatandaşların değil siyasetin de gündemindeydi. Liderlerden art arda babalar günü mesajları geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri ise Mehmetçiğin Babalar Günü mesajlarını paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptı paylaşımını. Tüm babaların babalar gününü kutladı. Şehitlere dikkat çekti. “Başta şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm babaları rahmetle, hayır dua ile yâd ediyorum” dedi. Eşi Emine er doğan ise bir evladın gücünü babasından aldığını söyledi. “Baba sevgisinden mahrum kalmış çocuklarımıza, babalık duygusunu yüreğinde hissederek evini açan tüm koruyucu ailelerimize de şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Babalar Günü programında konuştu.

    Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Evlatlarının iyi insanlar olarak yetişmesi için gece gündüz çalışan tüm babalarımızın ve bizlere hayırlı evlatlar bırakarak ahirete irtihal eden büyüklerimizin babalar günü kutlu olsun” dedi.

    Milli Savunma Bakanlığı “Baba demek, özveri ve kahramanlık demek!” Başlığıyla hazırladığı özel videoyu paylaştı sosyal medya hesabından.

    CHP Lideri Kılıçdaroğlu da partisinin gençlik kolları tarafından kendisine özel hazırlanan babalar günü videosuna cevap verdi. “Çocuklarına adaleti, ülke sevgisini, doğruluğu ve iyiliği gösteren; dürüst evlatların dürüst babalarının Babalar Günü'nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow