İstanbul'da ayakkabı imalathanesini su bastı
İstanbul’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle, Arnavutköy'de ayakkabı dikim imalathanesini su bastı. İmalathane sahibi ve yakınları, suyu kendi imkanlarıyla boşaltmaya çalıştı.
Arnavutköy Karlıbayır Mahallesi Kuğulu Sokak'ta kanalizasyon giderlerinin tıkanması nedeniyle su baskınları yaşandı. Bir ayakkabı dikim imalathanesinde, tuvaletlerinin taşması sonucu iş yerini su bastı. Sabah saatlerinde imalathaneye gelen ustabaşı durumu fark ederek, şehir dışında olan iş yeri sahibine ve yakınlarına haber verdi. Yardıma gelenler biriken suyu kendi çabalarıyla tahliye etmeye çalıştı. İSKİ görevlileri de imalathanedeki baskına müdahale etti.
"BU KADAR YAĞMURDA BİLE BU YAŞANIYORSA, PES DİYORUM"
İş yeri sahibinin yakını Bülent Çakmakçı, "Dükkanımızda bayağı bir zarar var. Ortalama 100-150 bin TL zararımız var. Yağmur sonrasında, rögar tıkanması sonucu su bastı. Biz kendi imkanlarımızla pompalarımızı aldık. Dükkana koştuk, suyu dışarı çıkartıyoruz ama geri geliyor" dedi. Özcan Çakmakçı ise "Sokağın ana hattında arıza varmış. Bütün malzeme sular altında kaldı. Bu kadar küçük bir yağmurda bu yaşanıyorsa, soruna çözüm bulunamıyorsa pes diyorum. Bugün kendi imkanlarımızla suyu tahliye etmeye çalışıyoruz. Bütün malzemeler, makineler su içinde" diye konuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Bugün: Erdoğan'ın 3 Başlıklı Manifestosu
Altay Soğukları Türkiye’yi Esir Aldı! Dondurucu Hava ve Kar Yağışı Etkisini Artırıyor
İstanbul'da akıl almaz olay! Tavanı delip daireye girdi: Anne kıza dehşeti yaşattı!
HABER... Araştırma sürüyor: 5 gündür arazinin ortasında yanıyor
SON DAKİKA... Megakent bembeyaz: İstanbul için yeni uyarı geldi! Pazartesi okullar tatil olacak mı?