hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Avcılar'da duba gerginliği

    KAYNAK DHA

    İstanbul Avcılar'da, iş yerlerinin önündeki park engelleyici dubalar nedeniyle sürücüler ve esnaf arasında tartışma çıktı. Bir İETT otobüsü ise sokağa giremeyince dubaları ezip geçti. Tartışma polisin gelmesiyle son buldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasağa aldırış etmeden hatalı parka devam ettiler, dubaları ezip geçtiler, esnaf ve sürücüler arasında tartışma çıktı.

    İstanbul Avcılar Cami Sokak’ta bir bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. İş yerlerinin önündeki park engelleyici dubalarsa enkazın altında kaldı. Sonrasında sürücüler, iş yerlerinin önüne araçlarını park etmeye başladı. Bunun üzerine esnaf caddeye duba yerleştirdi.

    Avcılarda duba gerginliği

    Ancak bu da çözüm olmadı. Sürücüler araçlarını iş yerlerinin önüne park etmeye devam etti. Son olarak bir İETT otobüsü park halindeki araçlar nedeniyle caddede dönüş yapamayınca trafik kilitlendi. Tartışma çıktı.

    Bir süre sonra trafik polisi geldi. Hatalı park eden araçlara ceza kesildi. İETT otobüsü sürücüsüne de dubaların üzerinden geçip gitmesini söyledi. Esnafsa dubaların ezilmesine tepki gösterdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avcılarda duba gerginliği

    Otobüs şoförü dubaları ezerek yoluna devam edince trafik yoğunluğu da normale döndü. Esnaf ise caddedeki park sorunuyla ilgili çözüm istedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow