Özel Tim havalimanında nöbette
43 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'nda güvenlik en üst düzeye çıkarıldı. Yeni güvenlik önlemleri kapsamında, Özel Tim havalimanında nöbet tutmaya başladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'nda güvenlik alarmı verildi. Yeni tedbirler için düğmeye basıldı. Bu kapsamda artık Özel Tim terminal girişinde nöbet tutuyor.
Güvenlik önlemleri kapsamında Çevik Kuvvet polisi tarafından 4 kişilik Özel Tim oluşturuldu. Çevik Kuvvet polisleri, ellerinde uzun namlulu silahlarla göreve başladı.
Özel Tim, havalimanı dış hatlar geliş ve gidiş terminallerinin dış kısmında yer alacak. Güvenlik için 24 saat boyunca görev yapacak.
Güvenlik konusundaki atılan yeni adımlarla birlikte havalimanında bir yandan da terör saldırısının izlerini silmek için çalışmalar yürütülüyor. Saldırıda zarar gören yerlerin bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Yapmayanların ehliyeti iptal edilecek
Prof. Dr. Ateş'ten 'deprem' açıklaması: "250-300 yıl beklemiyoruz"
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
29 NİSAN İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 85 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Katiliyle aynı karede! Önce cinayeti itiraf etti ardından 'O benim dostumdu' dedi