Ataşehir'de kaldırımda yürüyen kadına saldıran şüpheliye hapis istemi
Kaldırımda yürürken çarptığı kadını darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan şüpheli hakkında, "kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
Kaldırımda çarptığı A.Ç'yi daha sonra dönüp darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve tutuklanmasına karar verilen tıp fakültesi öğrencisi Hakan D. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şüpheli Hakan D'nin olay tarihinde şikayetçi A.Ç'yi yumruk atmak suretiyle yaraladığı anlatıldı.
Ataşehir saldırganı tutuklandı
Şikayetçi A.Ç'nin doktor raporua göre, hayati tehlikeye sokmaksızın basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif şekilde yaralandığı belirtilen iddianamede, A.Çnin şüpheli ile uzlaşmak istemediği ve şikayetçi olduğu, yapılan soruşturma kapsamında İstanbul Anadolu Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nün şüpheli Hakan D'nin ceza ehliyetinin tam olduğunu bildirdiği ifade edildi.
Ataşehir’de bir kadını yumruklayan saldırganın ağabeyi konuştu
İddianamede, şüpheli Hakan D'nin bu kapsamda "basit tıbbi müdahale ile gideribelicek ölçüde kasten yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
İddianame, değerlendirilmek üzere 57. Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Eve alkollü gelen kocasını çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü
Kahramanmaraş'ta, gaz sıkışması sonucu patlama: 1 yaralı
Soğuk hava Antalya'da da hissedildi, güneşe rağmen sahil boş kaldı
İSTANBUL'DA VAPURLAR ÇALIŞIYOR MU? İDO ve BUDO feribot seferleri iptal mi oldu?
SON DAKİKA... AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Bugün: Erdoğan'ın 3 Başlıklı Manifestosu