hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ankara’dan Narin tepkileri

    KAYNAKCNN TÜRK

    Kaybolduktan 19 gün sonra naaşına ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran, Diyarbakır'da defnedildi. Narin'in yaşamını yitirmesi, Ankara'nın gündeminde. Milli Eğitim Bakanı Tekin, "Failler hukuk önünde hesap verecek" mesajı verdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de süreci takip etmek üzere partisinin bir heyet görevlendirdiğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaşıtları okuluna giderken, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran toprağa verildi. Narin’in yaşamını yitirmesi siyasetin de gündemindeydi.

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 2024-2025 yılı eğitim döneminin başlangıcında verdi mesajlarını.

    Ankara’dan Narin tepkileri

    Tekin, “Narin kızımız aynı zamanda öğrencimiz en yakın zamanda olay faillerinin hukuk önünde hesap vereceğini inanıyoruz. Narin’i seven herkese başsağlığı diliyorum, bu tür hazin olayların olmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Ankara’dan Narin tepkileri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel de CHP'nin kuruluş yıl dönümü programlarında Narin'e ayrı bir parantez açtı. “Adalet yerini bulana kadar Narin’in yanındayız. Tahkikat dikkatli yürütülmelidir, olmadık feodal ilişkilere yapılan atıfların hukukun önüne geçmesine, delillerin karartılmasına izin verilmemelidir.”

    Özel, CHP olarak oluşturdukları heyetin bölgeye giderek süreci takip edeceğini de açıkladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow