Altunizade metrobüs durağındaki yoğunluk sürüyor
Altunizade metrobüs durağındaki yoğunluk bitmiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bugün itibariyle ek sefer konulduğunu açıklamıştı. Ancak hafta başından beri süren yoğunluk sabah saatlerinde de devam etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Üst geçitte ucu bucağı olmayan bir kuyruk, turnikelere ulaşmaya çalışanlar, durakta metrobüsün gelmesini bekleyenler... Altunizade metrobüs durağında yine yoğunluk vardı.
İBB, Altunizade metrobüs durağındaki yoğunluğun sebebinin artan metro seferleri olduğunu açıklamış, her metro seferi için Söğütlüçeşme’den üç boş metrobüsün Altunizade durağına gönderileceğini duyurmuştu. Ancak bu da çare olmadı. Altunizade metrobüs durağındaki yoğunluk bitmiyor.
Özellikle hafta başından beri aşırı yoğunluk var. Metrobüs hattını kullanmak isteyen yolcular, Altunizade'deki üst geçitte ve metro çıkışlarında uzun kuyruklar oluşturuyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Karadeniz'de iki mevsim; sahilde piknik, yükseklerde kayak
Özgür Özel'in yol haritası! Bundan sonra ne yapacak? Abdulkadir Selvi yazdı...
Meteoroloji'den kar uyarısı: İstanbul dahil 9 ilde sarı alarm
Minik Kübra Naz yeniden duyabiliyor! Çalınan biyonik kulağının yenisine kavuştu
Covid, Felç, Kalp Krizi, MS... 4 yıl içinde başına gelmeyen kalmadı!