AK Parti'de kongre için geri sayım! Yönetimde kimler olacak?
AK Parti 23 Şubat’ta gerçekleştireceği 8. Olağan Büyük Kongre için geri sayıma başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu listesi için kurmaylarıyla mesai yapıyor. Kongrenin teması, sloganları ve müzikleri de hazır…
ERDOĞAN GENEL MERKEZDE LİSTE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
AK Parti büyük kongresine gün sayarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarıyla liste çalışmalarına başladı. İllerde yüzde 75’i geçen değişim oranının kongreye de yansıması bekleniyor.
AK Parti 12 Ekim’de başlattığı 8. Olağan Büyük Kongre maratonunda son haftaya girdi. 23 Şubat’ta Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kongrede, 110 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ile Genel Başkan seçimi yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tek aday olarak gitmesi bekleniyor. Kongrede MKYK listesinde ne kadarlık değişim olacağı merak ediliyor.
1.607 DELEGE YENİ MKYK LİSTESİNİ SEÇECEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde kurmaylarıyla yeni listeye dair çalışmalarına başladı. Çalışmaların hafta boyu devam etmesi bekleniyor. 12 Ekim’de ilçe kongreleri ile başlayan süreç, 19 Ocak’ta ilçe kongrelerinin, 7 Şubat’ta ise il kongrelerinin tamamlanması ile sona erdi. İllerde değişim oranı yüzde 75’i geçti. 23 Şubat’taki büyük kongrede ise bin 607 AK Parti delegesi, AK Parti’nin yeni kadrolarını belirleyecek.
KONGRE İÇİN ÖZHAN EREN İKİ YENİ ŞARKI BESTELEDİ
Kongrenin teması; 'Umudun, Gençliğin, İcraatın Adı AK Parti' olacak. 'Adında AK Işığında İstikbal' sloganı da kongrede kullanılacak. Kongre için Özhan Eren, “Sevdalı Çınar” ve “Yaz Yeni Bir Destan” adlı iki şarkı da besteledi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Yapmayanların ehliyeti iptal edilecek
Prof. Dr. Ateş'ten 'deprem' açıklaması: "250-300 yıl beklemiyoruz"
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
29 NİSAN İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 85 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Katiliyle aynı karede! Önce cinayeti itiraf etti ardından 'O benim dostumdu' dedi