hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti üreten kadınlarla buluşacak

    AK Parti, pazartesi günü İstanbul'da Türkiye'nin üreten kadınlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. "Kadın Emeği Zirvesi" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Kadın emeği Türkiye'nin istikbali" denerek yola çıkıldı. Girişimci kadınlara devlet destekleri anlatıldı. Şimdi sıra İstanbul'daki büyük buluşmaya geldi.

    AK Parti'nin "Kadın Emeği Zirvesi", pazartesi günü İstanbul'da yapılacak. "Kadınlarla büyük Türkiye yolunda" mottolu etkinliğe üreterek Türkiye'ye değer katan yüzlerce kadın katılacak.

    AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, "Kadın girişimcilerle, kadın çiftçilerle, devletten destek alan kadın girişimcilerle, işletmecilerle İstanbul'da 19 Aralık'ta Sayın Cumhurbaşkanımızla bir buluşma yapacağız. Genel merkez kadın kolları olarak 1 buçuk yıldır bir proje yürütüyoruz. 9 Nisan 2021'de Hakkari'den yola çıktık, İstanbul'da bir program yaparak 81 ili bitiriyoruz. Pek çok kurumun kadınlara girişimcilik desteği olarak verdiği teşvikleri il il dolaşarak kadınlara anlattık. Yaklaşık 40 bin kadına anlattık. Bu ülke büyüyecekse kadın erkek omuz omuza büyüyecek. Üretimi artırarak büyüyecek ve nüfusunun yarısını oluşturan kadınların daha etkin katılımıyla büyüyecek. Büyük Türkiye hayalimiz ve biz bunu kadınlarla birlikte kadın erkek omuz omuza yapacağız" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow