hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ahmet Şık'a "Parti kapatma" tepkisi

    Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık'ın ak partiye yönelik "Kapatılacak" ifadelerine AK Parti'den tepki geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Kalbi taşlaşmış birinin partimizi kapatma hayali kurması, istikametimizin doğruluğunu göstermektedir." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık, katıldığı bir programda ak parti hakkında "siyasi parti değil bir suç örgütü ve kapatılacak" ifadelerine AK Parti'den tepki geldi. AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, sert sözlerle eleştirdi.

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da sosyal medyadan, "Savcı Selim Kiraz’ın katilleriyle şehadetinden hemen önce röportaj yapabilecek yakınlığı olan, varoluşunu terörü meşrulaştırmaya adamış ve kalbi taşlaşmış birinin partimizi kapatma hayali kurması, istikametimizin doğruluğunu göstermektedir." dedi.

    AK Parti İstanbul Milletvekili Alpay Özalan da sosyal medya hesabından "gökten kemik yağmasını bekleyenler, beklemekten helak oldu. Zihniyeti bozuk Ahmet Şık da daha çok bekler" ifadelerini kullandı.
     
     
     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow