hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    5 Afgan nasıl öldürüldü?

    KAYNAKCNN TÜRK

    Ankara Altındağ'da Afganistan uyruklu 5 kişi, bir evde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Şüpheli ölümlerle ilgili soruşturma başlatıldı. Detayları, CNN TÜRK muhabiri Alparslan Çınar aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, Ankara Altındağ'da yaşandı. Polis ekipleri ihbar üzerine adrese gitti. Çilingirin dairenin kapısını açmasının ardından içeri girildi. Ekipler evde beş kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Bunun üzerine olay yerine takviye polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olayın ardından evin bulunduğu mahallede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. Polis, hem araçların hem de yayaların geçişine izin vermedi. Savcı eşliğinde evde ve çevresinde geniş çaplı inceleme yapıldı. 5 kişinin de bıçaklanarak öldürüldüğü ve Afganistan uyruklu oldukları belirlendi. Bir hafta önce öldüklerinin tahmin edildiği belirtildi.

    Ankara Valiliği, olayın sebebinin ve faillerinin belirlendikçe kamuoyuyla paylaşılacağını duyurdu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamadaysa "Maktullerin açık kimlik bilgilerinin ve bulguların tespitine yönelik çalışmalara Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı nöbetçi savcısı nezaretinde adli tıp başkanlığı ve olay yeri inceleme şube müdürlüğünce devam edilmektedir" denildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow