Bebeğini önce silahla yaraladı sonra denize attı
Dehşet verici olay İstanbul'da meydana geldi. Fatih Eminönü'nde 35 yaşındaki Fatma K., evlilik dışı dünyaya geldiği iddia edilen 40 günlük çocuğunu, kurusıkı tabanca ile öldürmeye çalıştı. Tabanca tutukluk yapınca cani anne küçük kızı denize attı.
Sevgilisinden olan 40 günlük bebeğini denize attığını ileri süren S.T. gözaltına alınırken deniz polisinin denizde yaptığı aramada bebek bulunamadı.
Deniz polisi tüm aramalara rağmen bebeğin cesedine ulaşamazken, aramaların yarın tekrar başlayacağı belirtildi. Bu arada S.T.'nin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Fatih'te dün S.T. adlı bir kadın polise giderek, birlikte yaşadığı sevgilisinden olan 40 günlük bebeğini bunalıma girerek önce evinde bulunan kurusıkı tabancayla öldürmeye çalıştığını ardından Eminönü İskelesi'nden denize attığını ileri sürdü.
Yaptıklarından pişman olduğunu belirten S.T. adlı kadının verdiği bilgi doğrultusunda deniz polisi, Eminönü İskelesi ve çevresinde atıldığı iddia edilen çocuğu bulmak için denizde arama çalışması yaptı. Yaklaşık bir saat süren arama çalışmaları sonuç vermedi. Gözaltına alınan kadının polis merkezinde sorgusu sürüyor.
Emniyet'ten açıklama
40 günlük bebeğin denize attılmasıyla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı. Açıklamada, "Fatma K. (35) yaklaşık 40 gün önce birlikte yaşadığı Mustafa T.'den (36) bir bebeğinin olduğunu söyledi. Mustafa T. nin bebeği istemediği ve bebekten kurtulması yönünde söylemlerde bulunmasıyla, ilk önce kurusıkıdan bozma tabanca ile bebeği öldürmeyi denediği, tabancanın tutukluk yapması üzerine Eminönü bölgesinde bulunan BUDO iskelesi yakınlarından bebeği denize attığını beyan etti. Fatma K.'nın, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde işlemleri devam etmektedir." denildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi