hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bebeğini önce silahla yaraladı sonra denize attı

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Dehşet verici olay İstanbul'da meydana geldi. Fatih Eminönü'nde 35 yaşındaki Fatma K., evlilik dışı dünyaya geldiği iddia edilen 40 günlük çocuğunu, kurusıkı tabanca ile öldürmeye çalıştı. Tabanca tutukluk yapınca cani anne küçük kızı denize attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sevgilisinden olan 40 günlük bebeğini denize attığını ileri süren S.T. gözaltına alınırken deniz polisinin denizde yaptığı aramada bebek bulunamadı.

    Deniz polisi tüm aramalara rağmen bebeğin cesedine ulaşamazken, aramaların yarın tekrar başlayacağı belirtildi. Bu arada S.T.'nin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

    Fatih'te dün S.T. adlı bir kadın polise giderek, birlikte yaşadığı sevgilisinden olan 40 günlük bebeğini bunalıma girerek önce evinde bulunan kurusıkı tabancayla öldürmeye çalıştığını ardından Eminönü İskelesi'nden denize attığını ileri sürdü.

    Yaptıklarından pişman olduğunu belirten S.T. adlı kadının verdiği bilgi doğrultusunda deniz polisi, Eminönü İskelesi ve çevresinde atıldığı iddia edilen çocuğu bulmak için denizde arama çalışması yaptı. Yaklaşık bir saat süren arama çalışmaları sonuç vermedi. Gözaltına alınan kadının polis merkezinde sorgusu sürüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emniyet'ten açıklama

    40 günlük bebeğin denize attılmasıyla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı. Açıklamada, "Fatma K. (35) yaklaşık 40 gün önce birlikte yaşadığı Mustafa T.'den (36) bir bebeğinin olduğunu söyledi. Mustafa T. nin bebeği istemediği ve bebekten kurtulması yönünde söylemlerde bulunmasıyla, ilk önce kurusıkıdan bozma tabanca ile bebeği öldürmeyi denediği, tabancanın tutukluk yapması üzerine Eminönü bölgesinde bulunan BUDO iskelesi yakınlarından bebeği denize attığını beyan etti. Fatma K.'nın, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde işlemleri devam etmektedir." denildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow