31 bin liralık altını temizlik görevlisi buldu | Video
İstanbul Sultangazi'de müşterilerinin altınları için fiyat araştırması yapan iki kişi, yaklaşık 31 bin TL değerindeki altınları kaybetti. O altınlar bir belediye işçisinin dikkati sayesinde bulunarak sahiplerine teslim edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Emanet altınlarını kaybettiler, uzun süre aradılar. Tam vazgeçeceklerdi ki , o altınlar bir temizlik görevlisinin dikkati sayesinde bulundu.
Behice Deneri ve Burak Bozkurt müşterilerinin emanet ettiği altınlar için fiyat araştırması yapıyordu.
Bu sırada yaklaşık 31 bin TL değerindeki 10 Cumhuriyet altınını Uğur Mumcu Mahallesi'nde kaybettiler. Hemen aramaya koyuldular.
İkili daha sonra kamera kayıtlarını incelemek için Sultangazi Belediyesi'ne gitti. İyi haber de burada geldi.
Belediye yakınındaki konteynerda arama yapan temizlik görevlisi Abubekir Deniz, altınları bularak sahiplerine teslim etti.
Kaybettiği altınları bulunan Behice Deneri gözyaşlarına hakim olamadı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kış geri geldi, Ardahan beyaza büründü
Dikkat! Meteoroloji saat verip uyardı: Yurt genelinde kar ve don alarmı!
Nişanlısı İçin Hazırladığı Sürpriz, Kabusa Döndü: Sprey Boya Patladı, Hastanelik Oldu!
Ölüm döşeğinde itiraf: Dedesi babası çıktı! DNA testi öncesi mezardan kemikleri çalındı
SON DAKİKA... Dava 8 Mayıs'a ertelendi! Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarına saldırı düzenlendi...