25 yıldır cep telefonu topluyor
Cep telefonunun çıkmasıyla başladığı tamirciliğin yanına yıllar içinde koleksiyonerliği de ekledi. Samsun'da telefon tamirciliği yapan Adnan Alparslan 25 yılda 850 farklı telefon toplayarak sıra dışı bir koleksiyona sahip oldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Antenli tuşlu, kapaklı. Hepsi çeşit çeşit farklı farklı. Hepsi cep telefonlu iletişim tarihinin simgesi adeta. Bir zamanlar son teknoloji ürünü olarak ceplerde, ellerde, kulaklardaydılar. Çok kısa sürede koleksiyon objesine dönüştüler.
Samsun'da yaşayan 53 yaşındaki telefon tamircisi Adnan Alparslan 25 yıldır cep telefonu biriktiriyor. Dükkanına tamire gelen telefonları satın alarak başlayan cep telefonu koleksiyonu yıllar içinde büyüdü.
Yaklaşık 850 adet telefondan oluşan koleksiyonda 'yok' yok. Tuşlu ve antenli telefonlardan Türkiye'ye gelen ilk cep telefonuna kadar her türlü telefon koleksiyonda mevcut. Alparslan'ın hedefi ise bu koleksiyondaki telefon sayısını artırmak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Özel Sağlık Sigortası Hayal Kırıklığına Dönüştü: Genç Adam Ölümle Burun Buruna
HABER... Her satırı kan dondurdu! Şişli'deki vahşetin detayları ortaya çıktı: Cinayetin nedeni belli oldu
Erdoğan'ın CHP'ye uyarısı ve net mesajı! Abdulkadir Selvi yazdı
Hayatı boyunca dedesi olarak bildi! Ölüm döşeğinde gerçeği itiraf etti
Togg'dan sıfır faizli destek! Tarih uzatıldı