Yılmaz Vural: Ben Şenol Güneş'in yerinde olsam istifa ederdim
A Milli Futbol Takımımız EURO 2020'den hüsranla döndü. Son olarak da Dünya Kupası elemelerinde Hollanda karşısında 6-1 mağlup oldu. Sonucu değerlendiren teknik direktör Yılmaz Vural, "Ben Şenol Güneş'in yerinde olsam istifa ederdim. Kendisine olan güvenin azaldığını ve kendisine antipatik bakıldığını o da biliyordur" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
CNN TÜRK'te Uğur Önver'in sunduğu A'dan Z'ye programında konuşan Yılmaz Vural, "Kötü oynadık, iyi oynayamadık. Üç sonuçlu bir oyun bu. Utanç gecesi gibi ifadeler çok ağır.
Takım olmak başka bir şey bunu oluşturacak da teknik direktör. Şenol hocamız çok formsuz ama parayı silah çekerek almadı ki. Ben Şenol Güneş'in yerinde olsam istifa ederdim. Kendisine olan güvenin azaldığını ve kendisine antipatik bakıldığını o da biliyordur. 'Ben bu göreve gelmek için yalvarmadım, onlar yalvardı.' sözü çok şık olmadı. İdari anlamdaki başarı sahaya yansıdığında gerçek durum ortaya çıkıyor" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ali Koç: Fenerbahçe, tezahüratlarla başkan değiştirecek kulüp değildir
Galatasaray'da hedef çifte kupa! Dursun Özbek'ten açıklamalar...
Fenerbahçe'de Hakan Bilal Kutlualp adaylığını açıkladı! Olağanüstü genel kurul çağrısı...
Bayern Münih'in yıldızı Süper Lig devine doğru!
Fenerbahçe, Gaziantep FK maçına hazır