hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pepe transferi Avrupa'yı salladı

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Beşiktaş'ın Pepe'yi kadrosuna katması Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı. Gazeteler, Portekizli futbolcunun istediği kontratı aldığının altını çizdiler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Marca gazetesi, "Paris Saint-Germain ve Manchester City gibi Avrupa'nın büyük kulüplerinin getirdiği teklifleri kabul etmeyen Pepe, sonunda Beşiktaş'ta ve Türk liginde oynayacak." yorumunda bulundu. El Pais gazetesi de "Real Madrid'de 10 sezon forma giyen 34 yaşındaki Pepe, İtalya ve Fransa'dan aldığı tekliflere rağmen yıllık 4.5 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a gitme kararı aldı." ifadesini kullandı.

    Portekiz spor gazetelerinden Abola, Ojogo ve Record da Pepe'nin Beşiktaş'a transfer olmasına geniş yer ayırdı. Ojogo, "Pepe, Beşiktaş ile milyonluk sözleşme imzalıyor." ifadesini başlığa çıkartırken, "Sezon başına 4.5 milyon euro alacak Pepe, hedeflerin tutturulması halinde iki sezonunda 15 milyon euro kazanabilir." diye yazdı.

    Fransız L'equipe gazetesi "Pepe Beşiktaş'ı Paris Saint Germain'e tercih etti" manşeti atarken, Le Figaro da "PSG'ye transferi ilan edilen Pepe Beşiktaş'ta." diye yazdı.

    İngiltere basını da Pepe'nin Beşiktaş'a imza atmasına sessiz kalmadı. BBC "Portekizli defans Pepe Real Madrid'den Beşiktaş'a transfer oldu." manşetini attı. Mirror gazetesi ise "Beşiktaş, Pepe ile anlaştı." ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow