Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi
Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi başladı. Peki bu yolculuk nasıl şekillendi?
Sarı-lacivertli kulüp twitter hesabından, Ersun Yanal'ın 2014 yılında attığı 'Mutluluk FENERBAHÇE'de olmaktır twitini alıntılayarak, "Mutluluk Sarı Lacivert bir bağ, sonsuz bir aidiyettir! Yuvana hoş geldin @ersunyanal!" ifadeleri ile anlaşmayı duyuruldu. Lakin bundan önce; Başkan Ali Koç, Fenerbahçe TV'de "Ersun Yanal bizim programımızda yok. Kendisiyle konuşmadım, konuşmayacağım. Bu sevdaya son verin." demişti.
Ersun Yanal geldi Twitter yıkıldı
Lakin alınan kötü sonuçlar ile Fenerbahçe düşme hattına kadar gerileyince CNN TÜRK ekranlarından Ersun Yanal ile Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy görüşmesini ve teknik adamlık ibresinin Ersun Yanal ismine doğru kaydığını söylemiştik.
Hafta başında bu kez başkan ile konuşan ve ilk 6 aylık teklifi 1.5 yıllık sürece taşıyan Fenerbahçe ile Ersun yanal anlaştı. Geriye tek sorun kalmıştı. Cocu tazminatı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cocu'ya 2 milyon euro tazminat ödeyince bu sorun da giderildi.
Comoli belli sınırlamalar ile sportif direktör olarak kalırken, Ersun Yanal kendi ekibi ile yılda 12,5 milyon TL karşılığında kanarya ile anlaştı. Daha önce 2013-14 yılında kanarya ile tarihin en çabuk şampiyonluğunu yaşayan ve Nisan ayının ikinci haftası ligi şampiyon tamamlayan Ersun Yanal takımın başına 2. kez geldi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Okan Buruk, Galatasaray tarihine adını yazdırdı! İlk 4 teknik direktör arasında...
Trabzonspor, Adana'da 3 puanı tek golle aldı! Yerel basın manşetleri dikkat çekti...
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten prim kararı! Yeni rakam belli oldu...
Kocaeli'de Süper Lig coşkusu! Taraftarlar sabaha kadar kutladı...
Persepolis Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan gazetecilere sert çıkış!