Fatih Terim futbolcularla ayak tenisi oynadı
Galatasaray, Türkiye Kupası son 16 turunda yarın TFF 2. Lig ekiplerinden Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İdmanın kısa bir bölümünde Fatih Terim, futbolcularla ayak tenisi oynadı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına açık gerçekleştirilen antrenmana, izinli olan Fernando Muslera, Mariano Filho, Maicon Roque, Badou Ndiaye ve Bafetimbi Gomis'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Fernando Reges ve Garry Rodrigues katılmadı.
Süper Lig'de Göztepe ile oynanan maçta görev alan futbolculardan Jason Denayer, Martin Linnes, Serdar Aziz ve Yasin Öztekin ile Nigel de Jong ve Hakan Balta, antrenmanda ayak tenisi oynadı.
Diğer futbolcular ise ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı.
Sarı-kırmızılılar, antrenmandan sonra tesislerde kampa girdi.
Ahmet Sivri ile profesyonel sözleşme imzalandı
Galatasaray, altyapısında forma giyen Ahmet Sivri ile profesyonel sözleşme imzaladı.
Genç futbolcu ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe, Kayserispor maçına hazırlanıyor
Boupendza'nın ölümünde cinayet şüphesi var mı? Çin polisinden net açıklama
Manchester United’dan 7 Dakikada Tarihi Geri Dönüş! UEFA Avrupa Ligi'nde Yarı Finalde
Granit Xhaka, Süper Lig’e mi geliyor! Sürpriz transfer gelişmesi…
Real Madrid Şampiyonlar Ligi’ne Veda Etti: Ancelotti'den Dikkat Çeken Sözler