hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yağmur Sarnıç'tan videolu gözdağı

    KAYNAKKanal D

    Eski eşi, futbolcu Emre Aşık'ı öldürtmek için tetikçi tuttu, yol kontrolünde jandarmayı darbetti. Adı birçok kriminal olaya karışan Yağmur Sarnıç'ın, geçtiğimiz hafta kesinleşmiş cezası nedeniyle tutuklandığını ekranlarınıza taşımıştık. Ancak tutukluluğu kısa sürdü ve tahliye olur olmaz da çektiği videolarla gözdağı verdi. İbrahim Konar ve Yusuf Ağbaba'nın haberi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altı gün önce tutuklandı, şimdi tahliye oldu. Özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz da tehditler savurdu. "Amazon kadını geri döndü" dedi.

    Yağmur Sarnıçtan videolu gözdağı

    Futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, yıllarca sansasyonel olaylarla gündeme geldi. Hatta 3 çocuğunun babası Emre Aşık'ı öldürtmek için tetikçi tuttuğu iddiasıyla ilgili yargılanıyor.

    Sarnıç, Düzce'de bir jandarmayı darp etmişti. İşte o saldırıyla ilgili de "kesinleşmiş hapis cezası" vardı. Pasarport işlemleri için gittiği Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alındı, sonra da cezaevine gönderildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yağmur Sarnıçtan videolu gözdağı

    Yağmur sarnıç tahliye olduktan sonra aracıyla şehir turuna çıktı. Son ses müzik açarak videolar çekti. Ve o videoları imalı ve tehdit içerikli sözlerle paylaştı. Yani yeni tartışmaların fitilini ateşledi.

    Gözdağı serisine kurt ve aslanla başladı. Bazı videolarda küfürlü sözlere yer verdi.

    Yağmur Sarnıçtan videolu gözdağı

    Peki Yağmur Sarnıç o sözleri kime söyledi? Aslında bunun net bir yanıtı yok. Çünkü Yağmur Sarnıç'ın suç dosyası kabarık. Davalık olduğu birçok isim var. Hatta önümüzdeki aylarda birçok duruşmaya çıkacak. Ekibimiz Yağmur Sarnıç ve avukatını da aradı ancak tahliye kararıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow