Yağmur Sarnıç'tan videolu gözdağı
Eski eşi, futbolcu Emre Aşık'ı öldürtmek için tetikçi tuttu, yol kontrolünde jandarmayı darbetti. Adı birçok kriminal olaya karışan Yağmur Sarnıç'ın, geçtiğimiz hafta kesinleşmiş cezası nedeniyle tutuklandığını ekranlarınıza taşımıştık. Ancak tutukluluğu kısa sürdü ve tahliye olur olmaz da çektiği videolarla gözdağı verdi. İbrahim Konar ve Yusuf Ağbaba'nın haberi.
Altı gün önce tutuklandı, şimdi tahliye oldu. Özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz da tehditler savurdu. "Amazon kadını geri döndü" dedi.
Futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, yıllarca sansasyonel olaylarla gündeme geldi. Hatta 3 çocuğunun babası Emre Aşık'ı öldürtmek için tetikçi tuttuğu iddiasıyla ilgili yargılanıyor.
Sarnıç, Düzce'de bir jandarmayı darp etmişti. İşte o saldırıyla ilgili de "kesinleşmiş hapis cezası" vardı. Pasarport işlemleri için gittiği Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alındı, sonra da cezaevine gönderildi.
Yağmur sarnıç tahliye olduktan sonra aracıyla şehir turuna çıktı. Son ses müzik açarak videolar çekti. Ve o videoları imalı ve tehdit içerikli sözlerle paylaştı. Yani yeni tartışmaların fitilini ateşledi.
Gözdağı serisine kurt ve aslanla başladı. Bazı videolarda küfürlü sözlere yer verdi.
Peki Yağmur Sarnıç o sözleri kime söyledi? Aslında bunun net bir yanıtı yok. Çünkü Yağmur Sarnıç'ın suç dosyası kabarık. Davalık olduğu birçok isim var. Hatta önümüzdeki aylarda birçok duruşmaya çıkacak. Ekibimiz Yağmur Sarnıç ve avukatını da aradı ancak tahliye kararıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şakir Paşa neden kaldırıldı? Ünlü oyuncudan açıklama! ''Şakir Paşa Ailesi hukuk mücadelesi devam ediyor''
Teşkilat Neslihan kimdir? Aybüke Pusat nereli, kaç yaşında?
Tuğçe Tayfur'dan ağabeyi ile ilgili önemli uyarı: "İtibar etmeyin"
Uzak Şehir'den Anlamlı Mesaj! Doktor Alya İş Başında
Kanal D’de “Piyasa” İzleyiciyi Ekrana Kilitledi! Kübra Ünlü yazdı