hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özkan Uğur'un evine taziye ziyareti

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    MFÖ Grubu’nun üyelerinden pop müziğinin usta ismi Özkan Uğur 69 yaşında hayatını kaybetti. Uğur’un ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Sanatçının ailesi taziyeleri evinde kabul etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk sanat dünyasından bir yıldız daha kaydı. Özkan Uğur, kansere yenik düştü. Hayatını kaybetti.

    Hem tedavi gördüğü hastanede hem de evinde derin bir sessizlik ve hüzün vardı. Özkan Uğur'un ailesi, taziye dileklerini yaşadıkları evde kabul ediyor. Sevenleri, sanat dünyasından isimler sabahın erken saatlerinden itibaren sanatçının Beykoz'daki evine gelip taziyelerini ilettiler.

    Özkan Uğurun evine taziye ziyareti

    Özkan Uğur'a 11 Temmuz günü veda edilecek. Önce Taksim'de bulunan Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 11'de veda töreni düzenlenecek. Ardından Taksim Camii'nde cenaze namazı kılınacak. Sanatçı, Karacaahmet Mezarlığı'nda ebediyete uğurlanacak.

    69 yaşındaki sanatçı, 2010 yılında lenf kanserine yakalanmıştı. Tedavilerle ilk yakalandığı kanseri yenmeyi başardı ancak kanser yıllar sonra bir kez daha nüksetti, Özkan ikinci kez kanseri yenmeyi başardı ama 3. kez kansere yakalandı. Son olarak 1,5 aydır yoğun bakımda tedavi gören sanatçı, hayata gözlerini yumdu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow