Mazhar - Fuat'tan Özkan Uğur'a ağlatan veda: Böyle de bırakılmaz ki!
Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan ve Üsküdar’da özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Özkan Uğur 8 Temmuz Cumartesi günü 69 yaşında hayatını kaybetti. Özkan Uğur'un cenazesi Karacaahmet Gasilhanesi'nden alınarak Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM) götürüldü. Özkan Uğur, AKM'deki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur 2013 yılında lenfomaya yakalanmış, sanatçı başarılı geçen tedavi sürecinin ardından hastalığı atlatmıştı. Geçtiğimiz yıllarda hastalığı nükseden Özkan Uğur, 1,5 aylık yoğun bakım sürecinin ardından 8 Temmuz'da hayatını kaybetti.
Uğur'un cenazesi Karacaahmet Gasilhanesi'nden alınarak Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM) götürüldü. Özkan Uğur, AKM'deki törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Mazhar Alanson ve Fuat Güner birlikte sahneye çıktı. Güner konuşmakta zorlanırken "Herkes için çok önemli bir kayıp. Tam 52 yıllık dostum, iş ortağımız. Hiçbir söz acısını içimizden attıramaz. Yeniden buluşmak için hoşçakal" dedi.
Alanson ise "Manevi kardeşimiz. Onunla özel dilimiz vardı, yeteneği konusunda başarısı tartışılmaz. Bu kadar sevildiğini herhalde sende bilmiyordun görüyorsun meğer Türkiye severmiş... Çaresiziz nasıl yapacağız, başka bir şey söylemek istemiyorum. Özkancım ele güne yapayalnız böyle de olmaz ki... Böyle de bırakılmaz ki gözyaşlarımız bitti mi sandın. Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık" derken ağladı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
‘Survivor’ şampiyonu Nefise Karatay, Roma'da aşka geldi! YENİ BİR İLİŞKİYE YELKEN AÇTI
Uzak Şehir'in yıldızı Mine Kılıç isyan etti! 10 yaşındaki yeğenine kadar ulaştılar! 'HUKUKİ İŞLEM BAŞLATACAĞIM!'
15 NİSAN YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? Bu akşam televizyonda neler var? 15 Nisan tv yayın akışı listesi
Rabia Soytürk'ün çok konuşulan fotoğraflarına sevgilisi ne dedi?
Su Burcu Yazgı Coşkun 20 yaşında! Pozlarına beğeni yağdı