hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayıp çocuk olayları Arka Sokaklar'ın gündeminde

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKSerdar Er | CNN TÜRK

    Yıllarca toplumsal olaylara parmak basan ‘Arka Sokaklar’ dizisi bu kez kaybolan çocuklar için ekranda olacak. Senaryo gereği kaybolan bir çocuğun arama çalışmaları Rıza Baba ve ekibi tarafından gerçekleştirilecek. Ekip hep bir ağızdan "bu son olsun" mesajı verecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Toplumsal olayları konu edindi. Yıllarca ülkeye ayna tuttu. Arka Sokaklar 19 yıldır toplumsal olayları gündeme taşıdı. Bu kez konu Türkiye'nin bir başka kanayan yarası.

    Kayıp çocuk olayları Arka Sokakların gündeminde

    Arka Sokaklar dizisi kayıp çocuklar için toplumsal sorumluluk üstlendi. Senaryo gereği kaybolan bir çocuk üzerinden mesaj verildi. Türk dizilerinde bir ilk gerçekleşti.

    Kayıp çocuk olayları Arka Sokakların gündeminde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dizinin başrol oyuncularından Zafer Ergin, “Sokakların problemiyle olan her şeyin arkada kalmaması için gayret göstererek programları hazırladık. Her programımız hemen hemen toplumsal sorumluluk adına da çok büyük yaraya parmak basmıştır yararlı da olduğunu sanıyorum demin söylediğim gibi. Çoğunlukla kayıp çocuklarımız için büyük bir üzüntü yaşıyor toplum tabii ki bu da çok doğal bir şey” şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow