hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "İnci Taneleri" yeni sezona hazır! Tanıtım büyük yankı uyandırdı

    KAYNAKKanal D

    Milyonları ekranlara kilitleyen Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri'nin yeni sezonu için nefesler tutuldu, geri sayım başladı. İnci Taneleri'nin ikinci sezonunun ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni sezon tanıtımı büyük merak uyandırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yayınlandığı ilk günden bu yana milyonları ekran başına kilitledi. Kostümler, danslar, şarkılar, oyunculuklar her bölümü çok konuşuldu. İnci Taneleri şimdi yeni sezona hazırlanıyor.

    Kanal D'nin sevilen dizisi Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri, gözyaşlarına boğan sahnelerle veda etmişti sezona. Cihan ve Nehir annelerinin mezarlık ziyaretinde babaları Azem ile karşılaşmış, o karşılaşma izleyiciyi duygulandırmıştı. Sezon finalinde heyecan da doruktaydı. Dilber, Yıldız ve Zerre'nin önünü kesen Zahir, onlara saldırdı. Çıkan arbedede kimin bıçaklandığı ise merak konusu.

    Her bölümü büyük yankı uyandıran Kanal D'nin iddialı dizisi İnci Taneleri, yeni sezon da seyirciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Dizinin ikinci sezonunun ilk tanıtımı yayınlandı. Yeni sezon tanıtımı şimdiden büyük yankı uyandırdı.

    İnci Taneleri heyecan dolu yeni sezonu ile yakında Kanal D'de...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow