hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kavurucu sıcaklar ne kadar sürecek? Prof. Dr. Orhan Şen yanıtladı

    KAYNAKCNN TÜRK

    Yurt genelinde kavurucu sıcaklıklar etkisini sürdürüyor. Peki, yurt genelinde ve İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? Yağış bekleniyor mu? Ayrıntıları CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İSTANBUL'U NASIL BİR HAVA BEKLİYOR?

    Yurtta kavurucu sıcaklıklar etkisini sürdürüyor. İstanbul'da ise nem ve sıcak hava uyutmuyor. Peki, kavurucu sıcaklar ne kadar sürecek? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "Türkiye'de hava sıcaklıkları normaller ve normallerin hafif üzerinde seyredecek. İstanbul'da kuzey bölgelerde hafif yağmur görünüyor ama sıcaklığın bu hafta içerisinde 30 dereceye kadar düşmesi bekleniyor" dedi.

    Kavurucu sıcaklar ne kadar sürecek Prof. Dr. Orhan Şen yanıtladı

    "ANTALYA'DA SAAT 11-17 ARASI DIŞARI ÇIKMAYIN"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Prof. Dr. Şen, Antalya'da da aşırı sıcaklara karşı uyardı. "Antalya'dakiler 11.00-17.00 arası dışarı çıkmasınlar. Sıcaklık çünkü 39, 40, 41 dereceye kadar çıkacak" diye konuştu.

    Kavurucu sıcaklar ne kadar sürecek Prof. Dr. Orhan Şen yanıtladı

    "DÜZCE, KOCAELİ VE SAKARYA'DA KUVVETLİ YAĞIŞ VAR"

    Bazı bölgelerde ise yağış bekleniyor. Orhan Şen, "Düzce, Kocaeli ve Sakarya civarlarında kuvvetli bir yağış var. Bu yağış, 24 saatte yaklaşık olarak 20 ila 50 kilograma kadar çıkabilir. Bu, bazı yerlerde baskınlara ve taşkınlara neden olabilir. Vatandaşların dikkat etmesi lazım" dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow