hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (27-09-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde az bulutlu bir hava hakim. Bölgede zaman zaman sis de etkili oluyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 30-31 derecelerde ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde açık, güneşli bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık İzmir’de 30, Denizli ve Muğla’da 34, Afyonkarahisar’da 27 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde de az bulutlu, güneşli bir hava hakim. Sıcaklık bölge genelinde 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor. Adana dolaylarında 35 dereceyi de aşıyor.

    İç Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde az bulutlu, güneşli bir hava görülmesi bekleniyor. Sıcaklık ise bu dönemde 25 ile 30 derece arasında seyredecek.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Batı kesimlerde zaman zaman sis de görülüyor. Sıcaklık bölgede 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 19, Malatya’da 28, Hakkari’de 26 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde açık, güneşin görüldüğü bir gökyüzü hakim. Sıcaklıklar ise 30 derece ve üzerinde seyrediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow