hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (18-09-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu, yer yer yağışlı bir hava var. Bölgede sıcaklık 25 ile 30 derece arasında seyrediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık ise İzmir’de 30, Denizli’de 32, Afyonkarahisar’da 26 derece ölçülüyor. 

    Akdeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Bölgenin doğusunda yerel yağışlar da görülüyor. Sıcaklık Antalya’da 30, Adana ve Kahramanmaraş’ta 32 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklık bölgede en yüksek 28-29 derecelerde ölçülüyor. Perşembe günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık bölgede 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor. Yağışların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin genelinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 20, Elazığ’da 31, Hakkari’de 26 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü var. Sıcaklıklar ise bölgede 30 ile 35 derece arasında seyrediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow