hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (29-06-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava var. Sıcaklık bölgede genellikle 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor. Pazar günü bölgede güneşin daha fazla görülmesi bekleniyor.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde güneşli ve sıcak bir hava hakim. İç kentlerde bulutlar yoğunlaşabiliyor. Sıcaklık İzmir’de 35, Denizli’de 38, Muğla’da 36, Afyonkarahisar’da 30 derecelerde ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde az bulutlu bir hava görülüyor. Doğu kesimlerde yerel yağışlar da görülebilir. Bölgede genellikle 30 ile 35 derece aralığında ölçülen sıcaklıklar Kahramanmaraş ve dolaylarında 37-38 derecelere kadar çıkıyor.

    İç Anadolu Bölgesinde gökyüzü parçalı bulutlu. Sıcaklık bölgede en yüksek 30-31 derecelerde ölçülüyor. Pazar günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava var. Bölgenin orta ve doğu kesimlerinde yerel sağanak yağışlar da görülebilir. Sıcaklık ise bölgede 25 ile 30 derece arasında seyrediyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde yerel yağışlı, batısında ve güneyinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 23, Elazığ’da 35, Hakkari’de 31 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç gün güneşli bir gökyüzü görülecek. Sıcaklıkların ise bu dönemde 35 ile 40 derece arasında ölçülmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR