hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (25-08-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var, İstanbul ve dolaylarında yerel yağışlar da görülüyor. Sıcaklık ise bölgede 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde az bulutlu, güneşli bir hava hakim. İç kentlerde yağışlar da etkili olabiliyor. İzmir’de 35, Denizli’de 37, Afyonkarahisar’da 29 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde yağışlı bir hava görülürken bölgenin kalanına güneşli, az bulutlu bir gökyüzü hakim. Sıcaklık Antalya’da 37, Adana’da 32, Hatay’da 31 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu, yer yer yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık ise doğu kesimlerde 30 derecenin altında seyrediyor.

    Karadeniz Bölgesinin genelinde yağışlı bir hava hakim. Bölgede sıcaklık en yüksek 30-31 derecelerde ölçülüyor. Yağışların pazartesi günü batı kesimlere çekilmesi bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin de kuzey ve güney kesimlerinde yağışlı bir hava hakimken bölgenin batısında parçalı ve az bulutlu bir gökyüzü var. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 28, Malatya’da 34, Hakkari’de 32 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde güneşli bir hava var. Sıcaklık ise bu dönemde genellikle 35 ile 40 derece arasında ölçülecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR