hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (24-10-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklık İstanbul’da 19, Edirne’de 22, Kocaeli’de 20 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık iç kentlerde en yüksek 19-20, kıyı kesimlerde 25-26 derecelerde ölçülüyor. Cuma günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesi de az bulutlu bir havaya sahip. Sıcaklık Antalya’da 26, Adana’da 27, Kahramanmaraş ve Hatay’da 25 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde sisli-puslu bir hava hakim. Ankara’da 18, Kayseri’de 16, Sivas’ta 13 derecelik sıcaklık ölçülüyor. Gece ise sıcaklıklar genellikle 5 derecenin altına iniyor.Karadeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde yağışlar devam ediyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 17-18 derecelerde ölçülüyor. Cuma günü yağışların etki alanını tekrar genişletmesi bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde gökyüzü az bulutlu. Bölgede yer yer sis de etkili oluyor. Sıcaklık Kars’ta 12, Malatya ve Elazığ’da 16, Hakkari’de 11 derece ölçülüyor. Kuzey kesimlerde gece sıcaklıklar 0 derecenin altına iniyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde az bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. Sıcaklık ise bu dönemde 20 ile 25 derece arasında ölçülecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR