hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (23-10-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde az bulutlu bir hava var. Sıcaklık bölgede en yüksek 20-21 derecelerde ölçülüyor. Perşembe günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık İzmir’de 25, Denizli’de 23, Afyonkarahisar’da 17 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesi de az bulutlu bir havaya sahip. Sıcaklık Antalya’da 25, Adana’da 26, Kahramanmaraş’ta 21 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde sisli-puslu bir hava hakim. Ankara’da 17, Kayseri’de 14, Sivas’ta 12 derecelik sıcaklık ölçülüyor. Gece ise sıcaklıklar genellikle 5 derecenin altına iniyor.

    Karadeniz Bölgesinin orta ve doğu kesimlerinde yağışlar devam ediyor. Sıcaklık ise Bolu’da 18, Samsun ve Trabzon’da 17 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde gökyüzü parçalı bulutlu. Sıcaklık Kars’ta 10, Malatya’da 16, Hakkari’de 9 derece ölçülüyor. Kuzey kesimlerde gece sıcaklıklar 0 derecenin altına iniyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde gökyüzü az bulutlu. Sıcaklık bölgede en yüksek 20-21 derecelerde ölçülüyor. Perşembe günü sıcaklığın 1-2 derece daha artması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR