hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (18-10-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu, yer yer yağışlı bir hava var. Sıcaklık bölgede 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor. Cumartesi günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık iç kentlerde 13-14 derecelerde, kıyı kesimlerde 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. 

    Akdeniz Bölgesi de parçalı ve az bulutlu bir havaya sahip. Sıcaklık Antalya’da 27, Adana’da 25, Hatay’da 24 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde bulutlu bir hava hakim. Doğu kesimlerde yerel yağışlar da görülüyor. Sıcaklık bölgede 10 ile 15 derece arasında seyrediyor.

    Karadeniz Bölgesinde yağışlar bölgenin genelinde görülmeye devam ediyor. Bu yağışların doğu kesimlerde kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklık ise Bolu’da 10, Samsun’da 17, Trabzon’da 18 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin batısında parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve güneyinde yağışlı bir hava var. Bu yağışlar kuzey kesimlerde karla karışık yağmura da dönebiliyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde gökyüzü parçalı bulutlu. Sıcaklık Gaziantep’te 20, Diyarbakır’da 19, Şanlıurfa’da 21 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR