hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (17-10-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde sağanak yağışlar görülüyor. Sıcaklık bölgede 15 ile 20 derece arasına çekildi. Cuma günü de yağışların yer yer devam etmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Bölgede kuvvetli rüzgarlar da etkili oluyor. Sıcaklık iç kentlerde 14-15 derecelerde, kıyı kesimlerde 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesi parçalı ve az bulutlu bir havaya sahip. Doğu kentlerde yer yer yağışlar da görülebiliyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 27-28 derecelerde ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklıklar azaldı, Ankara'da 15, Eskişehir'de 13, Kayseri'de 16 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde yağışlar bölgenin genelinde görülmeye devam ediyor. Bu yağışların orta ve doğu kesimlerde kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklık ise Bolu'da 11, Samsun'da 18, Trabzon'da 19 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey ve güneyinde kuvvetli olmak üzere genelinde sağanak yağışlı bir hava var. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 13, Elazığ'da 20, Hakkari'de 17 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de sağanak yağışlı bir hava var. Sıcaklık Gaziantep'te 26, Diyarbakır'da 19, Şanlıurfa'da 28 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR