hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (14-10-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık İstanbul’da 22, Edirne’de 27, Bursa ve Kocaeli’de 23 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık iç kentlerde 23-24, kıyı kesimlerde 28-29 derecelerde ölçülüyor. 

    Akdeniz Bölgesi parçalı bulutlu bir havaya sahip. Yer yer doğu kesimlerde yağışlar da görülüyor. Sıcaklık Antalya’da 27, Adana’da 30, Hatay’da 29 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde de parçalı bulutlu bir hava var. Ankara’da 23, Kayseri’de 27, Sivas’ta 25 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde yağışlar orta ve doğu kesimlerde devam ediyor. Sıcaklık ise Bolu ve Trabzon’da 20, Samsun’da 22 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesi parçalı bulutlu bir havaya sahip. Kuzey kesimlerde yağışlar da görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 16, Malatya’da 28, Hakkari’de 22 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde parçalı bulutlu bir hava görülecek. Sıcaklık ise bu dönemde en yüksek 31-32 derecelerde ölçülecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR