hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (13-10-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu, yer yer sağanak yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık İstanbul’da 21, Edirne’de 24, Bursa’da 23 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde sisli-puslu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık iç kentlerde 23-24 derecelerde, kıyı kesimlerde 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor. 

    Akdeniz Bölgesi parçalı bulutlu bir havaya sahip. Sıcaklık doğu kesimlerde 30 derecenin üzerinde seyrediyor.

    İç Anadolu Bölgesinde de parçalı bulutlu, yer yer sisli bir hava var. Ankara’da 24, Kayseri’de 28, Sivas’ta 26 derecelik sıcaklık ölçülüyor. Pazartesi günü sisin etkisini yitirmesi bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinin genelinde sağanak yağışlı bir hava hakim. Bu yağışlara zaman zaman gök gürültüleri de eşlik edecek. Sıcaklık ise Bolu’da 19, Samsun ve Trabzon’da 24 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesi parçalı bulutlu bir havaya sahip. Kuzey kesimlerde yağışlar da görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 20, Malatya’da 29, Hakkari’de 23 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde parçalı bulutlu bir hava görülecek. Sıcaklık ise bu dönemde en yüksek 31-32 derecelerde ölçülecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR