hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (13-09-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde az bulutlu bir hava var. Bölgede 30 ile 35 derecenin arasında seyreden sıcaklığın Pazar gününden itibaren 30 derecenin altına inmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık ise İzmir’de 32, Denizli’de 34, Afyonkarahisar’da 31 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde az bulutlu, güneşli bir hava hakim. Sıcaklık bölgede 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor. Cumartesi günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinde az bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 31-32 derecelerde ölçülüyor. Bölgenin cumartesi gününü de benzer bir hava ile geçirmesi bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinin doğusunda yerel yağışlar etkili oluyor. Bölgenin kalanında ise hava parçalı ve az bulutlu. Sıcaklık Bolu’da 33, Samsun’da 31, Trabzon’da 27 derece ölçülüyor.

     Doğu Anadolu Bölgesinin kuzeyinde yerel yağışlar görülürken bölgenin kalanında parçalı ve az bulutlu bir hava var. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 23, Elazığ’da 34, Hakkari’de 30 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde güneşli ve sıcak bir hava hakim. Sıcaklık bölgede en yüksek 37-38 derecelerde ölçülüyor. Cumartesi günü gökyüzü de sıcaklıklar da durumunu koruyacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR