hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (12-09-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Bursa dolaylarında yerel yağışlar da görülebilir. Bölgede sıcaklık en yüksek 31-32 derecelerde ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor. İzmir ve çevrelerinde zaman zaman yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık ise İzmir’de 31, Denizli’de 35, Afyonkarahisar’da 28 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık bölgede 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor. Cuma günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 31-32 derecelerde ölçülüyor. Bölgenin Cuma ve cumartesi gününü de benzer bir hava ile geçirmesi bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde yerel yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık ise Bolu’da 29, Samsun’da 32, Trabzon’da 30 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava var. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 27, Elazığ’da 35, Hakkari’de 31 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde güneşli ve sıcak bir hava hakim. Sıcaklık bölgede en yüksek 35-36 derecelerde ölçülüyor. Cuma günü yer yer sıcaklıkların 2-3 derece artması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR