Hava Durumu (11-03-2025)
Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Edirne dolaylarında sağanak yağışlar da etkili olabiliyor. Hava sıcaklıkları normallerin üzerinde seyrediyor. İstanbul’da 18 derecelik sıcaklık ölçülüyor. Edirne, Bursa ve Kocaeli’de sıcaklık 22-23 dereceye çıkıyor.
Ege Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. İç kesimlerde yer yer sis de etkili oluyor. Gündüz sıcaklıkları İzmir’de 21, Denizli’de 25, Afyonkarahisar’da 21 derece ölçülüyor.
Akdeniz Bölgesinde hava az bulutlu. Bölgede sıcaklıklar genellikle 20 ile 25 derece aralığında ölçülüyor. Bölgede çarşamba günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.
İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü hakim. Gündüz sıcaklıkları Ankara’da 23, Kayseri’de 22, Sivas’ta 21 derece ölçülüyor.
Karadeniz Bölgesinde hava parçalı bulutlu. Bölgenin yüksek kesimlerinde sis de etkili oluyor. Sıcaklıklar Bolu’da 22, Samsun’da 18, Trabzon’da 13 derece ölçülüyor.
Doğu Anadolu Bölgesinde az bulutlu bir hava hakim. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 12, Malatya ve Elazığ’da 20, Hakkari’de 10 derece ölçülüyor.
Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde az bulutlu bir hava görülecek. Sıcaklıklar ise bu dönemde 20 ile 25 derece aralığında ölçülecek.