hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (10-09-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu, yer yer yağışlı bir hava görülüyor. Bölgede sıcaklık 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor. Çarşamba günü yağışların bölgenin genelinde etkili olması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinin kıyı kesimlerinde yağışlı, iç kentlerinde parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklık İzmir’de 31, Denizli’de 33, Muğla’da 25 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde de az bulutlu, güneşli bir hava var. Batı kesimlerde yağışlar da etkili olabiliyor. Sıcaklık Antalya’da 30, Adana’da 35, Kahramanmaraş’ta 37 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde az bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 33-34 derecelerde ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir gökyüzü hakim. Sıcaklık ise Bolu’da 34, Samsun’da 32, Trabzon’da 29 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey ve güneyinde yağışlı, batısında parçalı bulutlu bir hava var. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 25, Elazığ’da 37, Hakkari’de 30 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde güneşli ve sıcak bir hava hakim. Sıcaklık bölgede 36-37 derecelerde ölçülüyor. Bölgede Çarşamba günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR