hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (03-10-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde az bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık İstanbul’da 23, Edirne’de 28, Bursa’da 25 derece ölçülüyor. Cuma günü sıcaklıkların 3-4 derece daha yükselmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde açık, güneşli bir gökyüzü görülüyor. İzmir’de 29, Denizli’de 31, Muğla’da 27 derecelik sıcaklık ölçülüyor. Cuma günü sıcaklıkların kıyı kesimlerde 30 derecenin üzerine çıkması bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesi de güneşli bir havaya sahip. Sıcaklık ise en yüksek 30-31 derecelerde ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde de az bulutlu, güneşli bir hava var. Sıcaklık bölgede en yüksek 24-25 derecelerde ölçülüyor. Cuma günü 2-3 derecelik sıcaklık artışı bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklıklar yükseldi, Bolu’da 26, Samsun’da 25, Trabzon’da 23 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey ve güney kesimlerinde parçalı bulutlu, batısında güneşli bir hava görülüyor. Sıcaklıklar Kars’ta 17, Elazığ’da 24, Hakkari’de 21 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde güneşli bir hava hakim. Sıcaklıklar ise 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor. Cuma günü yer yer 30 derecenin de üzerine çıkması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR