hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (01-10-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Kocaeli dolaylarında kuvvetli sağanaklar da etkili olabiliyor. Bölgede en yüksek 21-22 derecelerde ölçülen sıcaklığın Çarşamba gününden itibaren yükselmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de parçalı ve çok bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık iç kentlerde en yüksek 17-18, kıyı kesimlerde 25-26 derecelerde ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde de yağışlar doğu kesimlerde devam ediyor. Sıcaklık Antalya ve Adana’da 29, Kahramanmaraş’ta 26, Hatay’da 27 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinin genelinde gök gürültülü sağanaklar etkili oluyor. Sıcaklık Ankara’da 14, Kayseri’de 18, Sivas’ta 21 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde kuvvetli sağanak yağışlı bir hava hakim Bu yağışlara zaman zaman gök gürültüleri de eşlik edecek. Bölgede ani sel ve su baskınlarına, ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olunmalı.

    Doğu Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava var. Yağışların batı kesimlerde kuvvetli olması bekleniyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars ve Malatya’da 20, Hakkari’de 19 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlı bir hava hakim. Sıcaklıklar ise 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor. Yağışların Çarşamba günü etkisini yitirmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR