Tarım Kredi Kooperatifi 900 üründe fiyat sabitledi
Marketlerde fahiş fiyatların önüne geçmek için Ramazan'da adım atılmış, Tarım Kredi Kooperatif marketleri 900 üründe fiyatı sabitlemişti. Kampanyayı, detaylarını Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu CNN TÜRK yayınında değerlendirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Başta et olmak üzere Ramazan ayında indirime girmesi beklenen bir ürünün fiyatına fahiş zamlar geldi. Bunun üzerine Tarım Kredi Kooperatif Marketleri harekete geçti ve birçok üründe fiyat sabitleme yoluna gitti. Buna göre 900 üründe fiyat sabitlendi.
Bu ürünler arasında en çok et fiyatları tartışılmıştı. Peki bu artışın sebebi neydi?
Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, “100 bin baş hayvan gelmiş, kesilen 15 bin. Yüzde 15’i ve piyasanın talebi karşılanmayınca 85 bin hayvan canlı stokta sırf o firmanın stoklarında olunca fiyat yükseldi” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
-
Commerzbank, dolar/TL tahminlerini yükseltti
Altın yatırımında doğru bilinen yanlışlar! İslam Memiş 'büyük yanılgı' diyerek uyardı
Paranızı katlayacak! Ankara'da konut yatırımı için en karlı 5 ilçe belli oldu
Faizsiz Kredi Limitleri Yeniden Güncellendi! İşte Bankaların Yeni Kampanyaları...
FAİZSİZ KREDİ 2025 | 75 bin lira sıfır faizli kredi fırsatı! İşte bankaların güncel teklifleri...