hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Will Smith'e tokat cezası

    KAYNAKCNN TÜRK

    94. Oscar törenlerinde eşi hakkında espri yapan sunucu Chris Rock'a tokat atan Will Smith ile ilgili soruşturma tamamlandı. Oscar akademisi bu hareketi nedeniyle Will Smith'e 10 yıl boyunca Oscar ödüllerine katılmama cezası verildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    94. Oscar ödül töreninde Will Smith en iyi belgesel ödülünü sunan Chris Rock'ın eşiyle ilgili espri yapmasına kızarak sahneye çıkan aktör, Rock’a tokat atmıştı. Günlerce konuşulan olayla ilgili Smith, hakkında disiplin soruşturması açılmıştı. Smith, kararın çıkmasını beklemeden Oscar akademisinden istifa etmişti. Akademi, devam eden soruşturmasını sonlandırdı.

    Will Smith'e verilecek disiplin cezası belli oldu. Amerikalı oyuncu Will Smith, Oscar ödüllerine 10 yıl boyunca katılamayacak. Üstelik akademinin düzenlediği diğer etkinliklere katılımı da yasaklandı. Oscar akademisi karara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

    Ödül töreni'nin Smith’in sahnede gerçekleştirdiği kabul edilemez ve zararlı davranışı yüzünden gölgede kaldığını aktardı. Akademi, tokadın gerçekleştiği anda olaya yeterli bir şekilde cevap veremediğini kabul ederek 'beklenmeyene hazırlıklı olmadıkları' için özür diledi. Aynı zamanda komedyen Rock'a bu olağanüstü şartlarda soğukkanlılığını koruduğu için teşekkür edildi. Kararın ardından Will Smith'ten de açıklama geldi. Smith, akademinin kararına saygı duyduğunu söyledi.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow