hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | Musk'ın paylaşımları tartışma yarattı!

    KAYNAKCNN TÜRK

    Elon Musk, patronu olduğu X’te yaptığı paylaşımlarla Cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump'a karşı olası ikinci bir suikast girişiminden sonra Kamala Harris ve Joe Biden'a hiç suikast girişiminde bulunulmamasını sorguladı. Amerikan Gizli Servisi, Musk'ın tartışmalı paylaşımlarını takip ettiğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski Başkan Donald Trump, geçtiğimiz günlerde bir suikast girişimi tehdidiyle daha karşı karşıya kaldı. Elon Musk, patronu olduğu X platformunda paylaştığı bir gönderide, “Kimse Kamala veya Biden'a suikast girişiminde bulunmayı denemiyor bile" yazdı.

    Şaka yaptığını iddia eden Musk, daha sonra “Demek istediğim şey kimse denemedi ve denemeyecek de" diyerek kendini savunmaya devam etti.

    Gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını silen Musk, "Görünen o ki şakalar insanlar bağlamı bilmediğinde ve kanal düz bir metin olduğunda şakalar o kadar da komik olmuyor" dedi.

    Beyaz Saray, Musk'ın yorumlarını kınadı. CNN'e konuşan bir Gizli Servis Sözcüsü, Musk'ın paylaşımlarının farkında olduklarını ve tüm tehditlerin soruşturulduğunu söyledi.

    Milyarder teknoloji devi Elon Musk, temmuzda Trump’ı desteklediğini açıklamış, ağustos ayında ise Trump ile X üzerinden röportaj yapmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow