hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evine füze isabet eden kadın konuştu

    Rusya'nın, Ukrayna'nın Dnipro şehrine düzenlediği füzeli saldırıda, enkaza dönen binanın üzerindeki saldırıdan dakikalar sonraki görüntüsüyle gündem oldu. O anları anlatan Ukraynalı kadın eylül ayında cephede erkek arkadaşını, şimdi de evini ve ailesini kaybettiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rusya'nın balistik füzeleri ve Ukrayna'da ortaya çıkardıkları... Ukrayna'nın Dnipro şehrinde Rus füzelerinin isabet ettiği apartmandaki bu görüntüsüyle Anastasia Shvets, savaşın ne olduğunu adeta dünyaya bir kez daha gösterdi.

    Birkaç dakika önce yatağında uyuyordu yalnızca. Ancak bir dakika sonra kendisini adeta cehennemin ortasında buldu. Ukraynalı kadının sağlık durumu iyi ancak yaşadığı şokun etkisini atlatabilir mi belli değil. Çünkü hikayesi çok daha derin.

    Evine füze isabet eden kadın konuştu

    Füzeler isabet ettiğinde anne ve babasının da evde olduğunu söylüyor. Ancak arama kurtarma ekipleri onları halen bulabilmiş değil. Füzenin isabet etmesiyle evinin mutfak, banyo, koridoru ve kiler kısmı tamamen yıkıldı. Başından ve bacakların hafif yaralar oluştuğunu söyledi. Ekipler tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü. Ancak saldırıdan kurtulduğuna sevinmek, geride kalanlar ve ortaya çıkanları gördükten sonra oldukça zor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Evine füze isabet eden kadın konuştu

    Anastasia Shvets, eylül ayında asker olan erkek arkadaşını cephede kaybettiği anlattı. "O günden bu yana yaşamıyordum, sadece var oluyordum. Erkek arkadaşım ve onun arkadaşlarının benim için canını verdiklerini düşünerek üstesinden gelmeye çalışıyordum" dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow