Türkevi'ne saldıran zanlı ne dedi?

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Amerikan polisi günlerdir peşindeydi. New York'ta Türkevi'ne levye ile saldıran zanlı, 5 gün sonra yakalandı. Soruşturmadaysa saldırgan Recep Akbıyık'ın tam bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı. Zanlının olaydan bir gün önce amcasını telefonla arayarak, "Yarın medyada çıkarım" dediği belirlendi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

NEW YORK'TAKİ BİNANIN CAMLARINI LEVYE İLE KIRMIŞTI

ABD'nin New York şehrindeki Türkevi'ne levyeli saldırı düzenleyen zanlı operasyonla yakalandı. Recep Akbıyık, Türkiye Konsolosluğu ve Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği'nin de bulunduğu Türkevi binasına saldırmış, camlarını kırmıştı.

Türkevine saldıran zanlı ne dedi

TÜRKİYE'DE SUÇA KARIŞTI, MEKSİKA'DAN ABD'YE GEÇTİ

New York polisi, saldırının ardından 'nefret suçu' soruşturması başlattı. Türk makamlarına gelen bir ihbarla 29 yaşındaki saldırganın kimliği tespit edildi. Akbıyık'ın adli sicil kaydı, nasıl bir "suç makinesi" olduğunu ortaya koydu. Soruşturmaya göre Akbıyık, İstanbul'dan Antalya'ya gitti. Burada çok sayıda suça karıştı. Geçtiğimiz yıl Meksika'ya giden zanlı, 3 ay önce Amerika'ya yasa dışı yollarla geçti. Burada bir evsizler barınağına yerleşti. Akbıyık'ın alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu, psikolojik sorunlar yaşadığı ve annesine şiddet uyguladığı belirlendi. Türkiye'de uyuşturucu satışı, adam yaralama, kavga ve tehdit suçlarından kaydı bulunan zanlı, ABD'deki Türkevi'ne saldırdıktan sonra kayıplara karıştı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Türkevine saldıran zanlı ne dedi

Telefon görüşmeleri incelenen saldırgan, olaydan 5 gün sonra Amerikan polisi tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow