hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trump'tan suikast alanında miting

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin Başkan Adayı Donald Trump, 13 Temmuz'da suikast girişimine uğradığı alanda tekrar seçim mitingi düzenledi. Trump'a mitingde ABD’li milyarder iş insanı Elon Musk da eşlik etti. Musk, "Trump kazanmak zorunda" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski ABD Başkanı Donald Trump, yeniden suikast girişiminden kurtulduğu sahnede. Mitinginde Trump'a ABD'li milyarder ve en büyük destekçilerinden olan Elon Musk ve Başkan Yardımcısı Adayı J.D. Vance eşlik etti.

    Trumptan suikast alanında miting

    Musk mitingde "Mars'ı işgal et" tişörtüyle kalabalıkların karşısına çıktı. Demokrasi için Trump'ın kazanması gerekiyor dedi.

    “Geçtiğimiz sekiz yıl boyunca, bu geleceğe ulaşmamızı engellemek isteyenler bana iftira attılar, beni suçladılar, oy pusulasından atmaya çalıştılar ve kim bilir, belki de beni öldürmeye çalıştılar, ama sizin için savaşmayı asla bırakmadım ve asla, asla, asla durmayacağım.”

    Rakibi Kamala Harrıs'in partisi demokratları kürsüden suçlayan Trump, mitinginde bolca Harris'i ve Demokrat Başkan Joe Biden'ı eleştirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trumptan suikast alanında miting

    “En kötü işi yaptılar. Bu, ülkemiz tarihinin en kötü başkanı. Ülkemiz tarihinin en kötü başkan yardımcısı.”

    Başkan Yardımcısı Adayı Vance ise burada yaptığı konuşmada, 13 Temmuz'u hiç unutmayacaklarını söyledi. "Demokrasi için kurşun yedi" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow