Times: PKK-YPG farksız, Erdoğan haklı
İngiliz Times gazetesi, Amerika ile PKK/YPG'nin ilişkisin analiz eden bir yazı yayınladı. Gazete bu ilişkiyi "Ortadoğu'daki en tuhaf dostluk" diye tarif ediyor. PKK ile YPG arasında gerçekte hiçbir fark yok, Erdoğan haklı diyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
ABD'nin Suriye'den ne zaman çekileceği tartışılırken İngiliz Times gazetesi internet sitesinde, Türkiye'nin tezlerine yakın bir analize yer verdi. Gazetenin ortadoğu muhabiri Richard Spencer analizinde, Orta Doğu'daki en tuhaf dostluğun, ABD'nin YPG'yle askeri ittifakı olduğunu savundu.
Times muhabiri, PKK ile YPG arasında fark olmadığını ve ABD'nin esasında kendisinin "terörist" olarak nitelendirdiği bir örgüte yardım ettiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haklı olduğunu vurguladı. ABD Başkanı Trump'ın ise büyük bir kumar oynadığını savundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Elon Musk’ın 5 Bin Çocuk Hayali Var! Gizli 'Lejyon' Planı...
Kuzey Kore, Rusya’ya Asker Gönderdiğini Resmen Doğruladı! Putin, Kim Jong Un’a Teşekkürlerini İletti…
Elon Musk'ın gizli planı: Amacı 5 bin çocuk!
Papa'nın cenaze töreninde krizi önleyen isim “Melani Trump” oldu! Dudak okuma uzmanı çözdü…
İran’daki patlamada can kaybı artıyor: İşte o limanın stratejik önemi!