Tayland'da yüksek otoyol çöktü
Tayland'ın başkenti Bangkok’ta yapım aşamasındaki bir yüksek otoyol çöktü. Çok sayıda araç otoyolun altında kaldı. Olayda en az 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Tayland'ın başkenti Bangkok’ta 2020 yılından beri inşaat halinde olan yüksek otoyol bir anda çöktü. Otoyolun yarısı ayakta kalırken diğer yarısı yere düştü. Araçlar betonun altında kaldı. Yaralanan çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde enkaz temizleme işlemine başlandı. Yetkililer, meydana gelen çökmenin nedenini araştırıyor.
Bangkok valisi, "Birisinin bundan sorumlu olması gerekiyor çünkü biri öldü. Bu önlenemez bir şey değildi" dedi.
Bu yılın başlarında, Bangkok’ta yine benzer bir olay yaşanmıştı. İnşaat halindeki bir yoldan bir betonun düşmesi sonucu bir işçi ölmüştü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Çin'den Trump'a rest! Telefon yerine misilleme geldi: ABD ürünlerine uygulanan tarifeleri yüzde 84'e çıkardı!
'Panayır striptizcisi' demişti! Şimdilik savaş baltalarını gömdüler! 20 yıllık küslük sona erdi!
10 bin yıl sonra ulu kurtlar yeniden hayatta! Nesli tükenmişti… Bilim insanları detayları açıkladı
Piyasalar kıpkırmızı! Trump ne yapmaya çalışıyor? Yunus Paksoy yazdı
HABER... Hayalleri suya düştü: Netanyahu'ya soğuk duş